info@skovby-galten-forsamlingshus.dk
+45 91 99 44 47
Mobilpay 770671
CVR: 30741358
Ringvejen 8, Skovby, 8464 Galten

Fællesspisning mandag 16. januar kl. 17.30

Fællesspisning mandag 16. januar kl. 17.30

Den Østjyske Millionby vokser – Hvad sker der med vores område (Galten/Skovby) nu og på længere sigt.

Skovby Forsamlingshus inviterer til Fællesspisning og foredrag ved arkitekt Arne Nielsen, som har 2 punkter på programmet. Det foregår mandag den 16. januar kl. 17.30-20.30.

Arrangementet starter med spisning kl. 17.30, og det koster 95,- kr. for aftensmad samt kaffe og kage. Børn under 5 år er gratis.

Tilmelding: Ring til Hanne på tlf. 91994447 eller send mail til info@skovby-galten-forsamlingshus.dk med oplysning om antal børn og voksne, samt navn og adresse. Betaling med MobilePay 770671 eller kontant ved indgangen. Sidste tilmelding torsdag, den 12. januar 2023.

Galten/Skovby har en central beliggenhed i det store Østjyske vækstområde, men får vi også en central rolle fremover? Eller bliver vi en perifer soveby?

Arne Nielsen fra NODO Arkitekter tager os igennem nogle af de langsigtede byplanmæssige udviklingsscenarier – sammen med sit bud på hvad der sker hos os de næste 5 -10 år, herunder nogle af de planer og projekter der èr på vej.

NODOArkitekter arbejder med byudviklingsprojekter i hele Østjylland, men med et særligt hjerte for Galten/Skovby.

Omfattende renovering af Skovby Forsamlingshus

Skovby Borgerforening har indgået et samarbejde med arkitekt Arne Nielsen og han vil således fortælle om vores planer for at bevare og fremtidssikre Skovby Forsamlingshus.

Citat arkitekten: Skovby Forsamlingshus er en historisk perle, og indgår sammen med resten af området omkring Skovby Kirke i en bevaringsværdig smuk landsby enklave, en slags ”Altstadt”, omkranset af nye bydele. Det var derfor med stor glæde jeg fik muligheden for at hjælpe Forsamlingshusets fantastisk aktive gruppe med at lave projekt for den omfattende renovering, der er sat i gang. Det er en bygning der i den grad fortjener at blive bevaret og fremtidssikret, og også fortjener opbakning til projektet. Det er en stor opgave, men heldigvis er der mange dele der kan tages i etaper.

Vi har sammen med teamet især haft fokus på at forbedre lysforhold, adgangs- og handicapforhold, aktivering af udearealer herunder en mere indbydende facade og ikke mindst bevare den særlige karakter i store sal med originale spærkonstruktion, scene, balkon mv.

Donation fra Galten Skovby Rotary Klub

Vi får besøg af vores venner fra Galten Skovby Rotary klub, som ønsker at støtte vores planer for at bevare og fremtidssikre Skovby Forsamlingshus. Vi glæder os meget over, at Galten Skovby Rotary Klub ønsker at give Skovby Forsamlingshus en donation. Det betyder meget med den lokale opbakning som erhvervslivet også gerne støtter op om.

Alle er velkomne, både ny og gamle kendinger.

Tags: